nyhetsbrev


Marknadsföring på nätet

tree-1090854_1920

Jag får ofta frågor från nystartade företagare om hur jag gör med marknadsföringen på nätet. Jag jobbar ju som föreläsare och coach så traditionell marknadsföring i lokaltidningar t ex är inte aktuellt för mig eftersom min marknad finns i hela landet. Jag har ju hållt på ganska länge nu och har lärt mig en hel del genom åren. Saker ser absolut inte ut idag som de gjorde när jag började. Idag har jag en större  närvaro på nätet eftersom jag även tar fram digitala produkter som e-kurser och e-böcker. Det har varit en lång resa och jag har lärt mig så ofantligt mycket.

När jag började som föreläsare så krävdes inga ekonomiska investeringar utan det enda som krävdes var massor med tid. Jag kommer ihåg att jag i början satt och mailade runt och erbjöd mina tjänster som föreläsare. Sen kom ju Facebook och då öppnades en helt ny värld av möjligheter och min närvaro på nätet ökade också. jag har ju skött allting själv vilket har varit bra på det sättet att jag har lärt mig ofantligt mycket men om jag skulle starta idag så skulle jag faktiskt anlita ett företag som kunde hjälpa mig med  nyhetsbrev, Facebook-annonser och sådant för det skulle ha sparat så mycket tid för mig och så är de ju proffs på att hjälpa företag att synas. Jag började blogga och upptäckte att det var en bra kanal för att visa upp mina kunskaper och bli hittad av uppdragsgivare. Sen har jag gillasidor och grupper på Facebook + att det finns massor med grupper på Facebook där man kan marknadsföra sig. Och så har jag självklart konton på LinkedIn, Twitter, Google+, YouTube och Instagram. Så mina bästa tips är att skapa en blogg för sitt företag där man visar upp vad man kan och sen att man finns närvarande på de olika plattformarna som finns i dag. Och YouTube rekommenderar jag starkt för där kan man göra mycket kul.


Dammsugaren går 12 kommentarer

MorgontempI morse kl 07.00 när jag gick upp så var det -1.5 grader kallt ute. En halvtimme senare hade dock temperaturen sjunkit lite till och det slog mig att jag har inte plockat in mina Pelargoner ännu. Hjälp!!! Jag hoppas de överlevt natten så vi får njuta av deras blomprakt även nästa år. Idag är det ju underbara, härliga Charmiga måndag som du kan läsa mer om HÄR.

Sitter just nu och äter frukost till ljudet av dammsugaren vilket känns väldigt ovanligt och konstigt för det är bara jag och katterna som är hemma. Så vem är det som dammsuger då? Jo, det är en väldigt stilig man som just nu sitter på knä på golvet framför mig och dammsuger. Och han öppnar luckorna så försiktigt och gör allt han kan för att det inte ska bli dammigt överallt. Har ni gissat vem han är?

(mer …)


7 saker att komma ihåg när livet suger, del 6 7 kommentarer

Oj, vilken dag det blev igår. 🙂 Helt upp och ner fast ändå så härlig. Det var så mycket jag hade tänkt göra men som inte blev gjort utan istället blev det andra saker. Och vissa saker satte helt enkelt min feber stopp för. Jag mådde jättebra när jag lade mig i söndags och trodde jag skulle kunna träna igår men då febern ökade under dagen så skippade jag träningen och faktiskt så gick jag och lade mig redan kvart i åtta på kvällen.

WhiskeyMen, jag fick in en ny coachingklient igår, gjorde en intervju inför en artikel och så var det en journalist som hörde av sig och ville ha min hjälp till en bok som hon skriver. Och där brinner det i knutarna för manuset ska in till förlaget den här veckan. Tur att jag jobbar så snabbt som jag gör. Så igår uteblev den näst sista delen i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger, eftersom ajg gick och lade mig, men den kommer här istället. Idag ska jag skriva en artikel, hjälpa journalisten, skriva mitt nyhetsbrev och sen ska jag fixa lite inför kvällen eftersom min man fyller år idag. Blir nog en fin Whiskey i present så jag får åka in till bolaget och fixa det när jag handlar maten.

I kväll kan du få veta mer om de 10 småvanor som minskar din lycka. Vill du veta mer? Klicka här.

Här kommer i alla fall del 6. (mer …)


Vardagar, mellandagar, helgdagar…. 26 kommentarer

Dagarna avlöser varandra i en rasande fart och det är lite svårt att hålla reda på dem. Men snart så har vi vardagen tillbaka med skola och jobb. För egen del så har jag jobbat en del under helgerna och kommer fortsätta så ända tills vardagen är igång igen. Och idag när jag var och handlade så råkade jag spontanshoppa en Pilatesboll så nu hoppas jag att jag ska råka spontanträna lite också. 🙂

Omslag 101I slutet på den här veckan kommer jag skicka ut årets första inspirationsbrev som bland annat kommer innehålla 60 coachande frågor som du kan ställa dig själv för att få härliga Aha-insikter. När du börjar prenumerera på mitt inspirationsbrev så får du en Pdf med 101 härliga tips för att förgylla din vardag. Så vill du börja prenumerera så kan du klicka HÄR eller på bilden.

Tipset idag består av en övning som du kan ladda ner. Det är en övning som kommer från e-kursen: ”Skapa tankar som gynnar dig” och du kan läsa mer om e-kursen som nu finns på nyårsrea HÄR.

 

Du laddar ner övningen HÄR