7 saker att komma ihåg när livet suger, del 6 7 kommentarer


Oj, vilken dag det blev igår. 🙂 Helt upp och ner fast ändå så härlig. Det var så mycket jag hade tänkt göra men som inte blev gjort utan istället blev det andra saker. Och vissa saker satte helt enkelt min feber stopp för. Jag mådde jättebra när jag lade mig i söndags och trodde jag skulle kunna träna igår men då febern ökade under dagen så skippade jag träningen och faktiskt så gick jag och lade mig redan kvart i åtta på kvällen.

WhiskeyMen, jag fick in en ny coachingklient igår, gjorde en intervju inför en artikel och så var det en journalist som hörde av sig och ville ha min hjälp till en bok som hon skriver. Och där brinner det i knutarna för manuset ska in till förlaget den här veckan. Tur att jag jobbar så snabbt som jag gör. Så igår uteblev den näst sista delen i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger, eftersom ajg gick och lade mig, men den kommer här istället. Idag ska jag skriva en artikel, hjälpa journalisten, skriva mitt nyhetsbrev och sen ska jag fixa lite inför kvällen eftersom min man fyller år idag. Blir nog en fin Whiskey i present så jag får åka in till bolaget och fixa det när jag handlar maten.

I kväll kan du få veta mer om de 10 småvanor som minskar din lycka. Vill du veta mer? Klicka här.

Här kommer i alla fall del 6.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR och del 5 HÄR

6 fingrar6. Det som är tänkt att bli kommer förr eller senare.

Sann styrka kommer när du faktiskt har saker att gråta och klaga över men du istället föredrar att le och uppskatta ditt liv. Det finns guldklimpar och lärdomar gömda i varje kamp du möter men du måste vara beredd att släppa offerrollen för att kunna se och ta emot lärdomarna. Det är ingen idé att försöka forcera saker att hända, du kommer bara att köra slut på dig själv. Ibland är det bäst att bara släppa taget och låta saker vara. Allt löser sig förr eller senare till det allra bästa även om det just nu ser tufft ut.

Att älska ditt liv handlar om att lita på din intuition, ta chanser, förlora och finna lycka, vårda dina minnen och lära av erfarenheter. Ditt liv är en långsiktig resa som går smidigast om du slutar oroa dig och ifrågasätta varje steg på vägen. Skratta istället åt förvirringen, lev medvetet i nuet och njuta av att livet utvecklar sig. släpp kontrollen och njut av att inte veta vilka fantastiska möjligheter som livet kommer presentera för dig. Du kanske inte hamnar exakt där du tänkt dig men du kommer så småningom anlända just där du behöver vara.

I morgon kommer sista delen i den här serien och självklart planerar jag för en ny serie. Finns det något speciellt ämne ni skull vilja att jag tar upp? Ni får väldigt gärna komma med önskemål i kommentarerna nedan.

Jag har precis gått med i Blogkeen så ni som har det får gärna följa mig så följer jag er tillbaka. 🙂

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “7 saker att komma ihåg när livet suger, del 6