Vardagar, mellandagar, helgdagar…. 26 kommentarer


Dagarna avlöser varandra i en rasande fart och det är lite svårt att hålla reda på dem. Men snart så har vi vardagen tillbaka med skola och jobb. För egen del så har jag jobbat en del under helgerna och kommer fortsätta så ända tills vardagen är igång igen. Och idag när jag var och handlade så råkade jag spontanshoppa en Pilatesboll så nu hoppas jag att jag ska råka spontanträna lite också. 🙂

Omslag 101I slutet på den här veckan kommer jag skicka ut årets första inspirationsbrev som bland annat kommer innehålla 60 coachande frågor som du kan ställa dig själv för att få härliga Aha-insikter. När du börjar prenumerera på mitt inspirationsbrev så får du en Pdf med 101 härliga tips för att förgylla din vardag. Så vill du börja prenumerera så kan du klicka HÄR eller på bilden.

Tipset idag består av en övning som du kan ladda ner. Det är en övning som kommer från e-kursen: ”Skapa tankar som gynnar dig” och du kan läsa mer om e-kursen som nu finns på nyårsrea HÄR.

 

Du laddar ner övningen HÄR

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 tankar om “Vardagar, mellandagar, helgdagar….

 • Nett

  Tack 🙂

  Spontanshoppar gör jag med, det är jag expert på, hoppas att du kommer att använda den och att den inte bara bli liggandes, om så finns det pyssel man kan göra med den, en stor underbar lampa 🙂

 • Maria

  Tack för hälsningen på min blogg! Alltid lika roligt med hälsningar och att ”se ett nytt ansikte”.
  Spontanträna… ja det hoppas jag också på att jag ska göra 😉
  Kram/Maria

 • Moder Petra

  Tack för dina kommentarer i min blogg. alltid lika roligt när någon inte bara läser utan dessutom lämnar ett avtryck. Och så hittade jag ju din fina inspirerande blogg tack vare det 😉 Ha det bäst!
  Kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack för kommentaren, jag håller med dig om att man blir glad när man får kommentarer. 🙂

   Vad kul att du finner min blogg inspirerande.

   You Rock!!!

 • TantGlad

  Pilatesboll låter jätteroligt. Kanske nåt att testa för mig?
  Tips att få ditt liv att rocka gillar jag skarpt. En härlig mening. Nåt att ta till sig. Positivitet gillar jag.

  Kramkram.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Än så länge ingen träning för jag har haft sån mensvärk men jag hoppas det är bättre i morgon för nu är jag faktiskt sugen på att träna. 🙂

   You Rock!!!

 • Elinor

  Vad härligt det låter med spontanträning kanske det jag ska satsa på! Tack för dina ord i min blogg. Du verkar sprida sån positiv energi så jag kommer med glädje tillbaka och läser mer av dig!
  Må så gott! //Elinor

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Köpte en Yogamatta idag som var Rosa och fin så nu väntar jag bara på att mensvärken ska försvinna så jag kan börja spontanträna. 🙂

   Du är så välkommen tillbaka.

   You Rock!!!

 • Bohemica´s Boutique

  Javisst. Alltså allt som inte är kroppseget, är inte bra. Samt det som är kroppseget är ju bra. Växter innehåller bara sådant som gör kroppen glad. Samt huden. Petrokemiska (syntetiska) kemikalier från ja, petroleum, alltså råolja är inte bra.

  Fint att du har vacker hy trotts icke användning av hudvård, jag tror du skulle ha sämre hud om du använde ”vanlig” hudvård. Alltså ja. Växter innehåller ju den solenergin som ger näring till huden på ett naturligt sätt, det är därför jag förespråkar ekologiskt! 😀

  Jag säljer själv av Marja Entrich som var det första märket på marknaden som använde ekologiska preparat. Hon kom på när hon jobbade hos ett annat märke, att gud, nej, hajfensolja och olja från aborterade foster, nä det är inte bra.

  Så ja hon startade sitt företag före alla andra. Marja Entrich är typ ”originalet” 😀 Det är väl fantastiskt att det märket fortfarande finns. 🙂 Det var lite synd att vi fick dra tillbaka våran läppstift pga för liten försäljning, men det borde uppmärksammas mera. Vi hade klassiska röda färger. Nu finns det bara ögonskuggor, de är gjorda av pigment från tex klorofyll (det gröna) och det bruna från kastanjer osv. osv. Du får gärna komma hem till mig och prova! 😀 Fint va? 😀 😀

  YOu ROCK!
  /eva

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Det märket känner jag till. Jag hade en kompis som var återförsäljare i början på 2000.
   Kommer gärna hem till dig och provar!
   Tack för din berättelse om produkterna.

   You Rock!!!

 • Comsi comsa

  Jag har pilatesboll i början var jag på den varje dag nu tar jag några varv framför teven. Den är så stor så den går inte att gömma någonstans, så den står i vardagsrummet och stirrar på mig. Skall ta några varv nu… 🙂

  Kram ♥

 • wiper

  Jag råkade publicera mitt musikinlägg lite för tidigt. Det var inte klart 😉 Det kommer in i sin helhet 19.45. Så kan det gå ibland. Tack för din kommentar. Jag gillar också fransk musik

  Härligt med träning nu så här efter helgerna.

  Ha en underbar kväll
  Malin

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag har haft sådan mensvärk så jag har inte börjat ännu men idag så köpte jag en Yogamatta också så det blir lite bekvämare. Jag kände lite på bollen idag och förstår att balansen tränas. 🙂
   I morgon är planen att jag ska träna.

   You Rock!!!