Fittornas fitta den urmjuka köttmadrassen hörs! 1 kommentar


5 Alex, 4 5 Alex, 3

Är du ny läsare här så inser jag att det ser hemskt ut men läs HÄR så förstår du vad det handlar om.

Idag är det en Facebook-fri dag för väldigt många. Ni kan läsa mer om den manifestationen genom att klicka HÄR! Bilderna på kommentarer som ni ser lite här och där är alla gjorda av Alex/Bajsmannen.

5 Alex

 

Jag är både rörd och förbluffad över den uppmärksamhet som dessa trakasserier har fått, förutom media så har det till och med uppmärksammats av en kvinna i Norge som skriver om det här på sin blogg. Den här kvinnan har valt att dela med sig av den här historien för hon tror och hoppas att den kan hjälpa många andra som är drabbade. Läs hennes blogg genom att klicka HÄR!

5 Alex, 2

Som ni kanske har sett så medverkar jag i morgon i programmet Stalkers på TV3 och ni kan få en liten smygtitt genom att klicka HÄR!. Och kan ni inte vänta till i morgon så går avsnittet att se redan nu på ViaPlay.se. Stalkers kontaktade mig i våras och egentligen så ville jag inte vara med. Men eftersom Polisen lagt ner och Facebook inte reagerade så insåg jag att det här var nog min enda utväg. Enda sättet att få stopp på det.

Idag publicerade vår lokaltidning en intervju med mig kring trakasserierna som ni kan läsa HÄR!  Och i NorrbottensKuriren skev dom idag om den Facebookfria dagen och om trakasserierna vilket ni kan läsa HÄR! Och nyss ringde Västmanlands Television som vill träffa mig i morgon för en intervju kring det här.

Och här är fler artiklar i ämnet:

* Skippa Facebook idag!

* Bojkottar Facebook! (Ungefär en halv minut in i programmet så berättar Siw Öberg om bojkotten och om Facebooks betydelse för småföretagare)

Nedan ser ni en konversation mellan flera profiler. I själva verket så är det en och samma person som ligger bakom. Det är alltså några av Alex falska profiler där han pratar med sig själv.

Alex pratar med sig själv

Som ni märkt så har jag valt att lyfta frågan stort så att fler ska uppmärksamma det här. Hjälp mig gärna att dela detta inlägg vidare i alla sociala medier. Ju fler som läser desto bättre.

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Fittornas fitta den urmjuka köttmadrassen hörs!