Sammanträffanden som Rockar Fett! 2 kommentarer


När jag föreläser så vill jag gärna kunna relatera på ett eller annat sätt till mina åhörare vilket ibland är lättare och ibland lite svårare. Jag brukar läsa på om arbetsplatsen och göra en koll i media för att se om det händer något aktuellt inom branschen för tidpunkten när jag ska föreläsa.

I April ska jag hålla en utbildningsdag för en grupp kyrkomusiker och jag har inte medvetet börjat förbereda den dagen men i morse när jag skulle ta fram en temugg ur köksskåpet så hittade jag ju grejen som kommer bli den perfekta snackisen den dagen i April.

Vilken hit! En föreläsare som är kyrkomusikens beskyddare!

Den här muggen fick jag förra vintern på en företagarfrukost i Örebro där jag intervjuades av Julia Rosqvist, Jobbjägaren på Kanal 5. Hon tyckte muggen passade in på Rockstjärnestatus. 🙂

Intervjuas av Julia Rosqvist.

Så att stå där inför denna grupp kyrkomusiker och vara föreläsaren som är Kyrkomusikens beskyddare kommer kännas väldigt bra. Eller vad tror ni?

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Sammanträffanden som Rockar Fett!