Framgång


Attraktionslagen – Nyckeln till att attrahera dina önskningar

LyckaAttraktionslagen fungerar alltid för alla men jag vet att många upplever att den inte fungerar eftersom de inte lyckas manifestera sina önskningar. Och vad beror det på då att så många inte lyckas manifestera det de önskar med Attraktionslagen? Självklart så finns det flera svar på den frågan men det finns en nyckel som är gemensam för alla de svaren och idag tänkte jag avslöja den här nyckeln för dig.

(mer…)


Attraktionslagen och begreppet framgång

För mig är Attraktionslagen en livsstil, ett sätt att förhålla sig till livet. Attraktionslagen är inte något att plocka fram när jag ser att jag behöver något materiellt. Många är intresserade av attraktionslagen och jag skriver en del om det här på bloggen. Jag vet att mitt sätt att förklara inte talar till alla så jag har nu bjudit in ett härligt gäng med gästskribenter i ämnet. Jag har valt ut de som jag ser som experter på området för att ni läsare ska få Attraktionslagen förklarad på flera olika sätt och jag hoppas att just du hittar de ord som talar till just dig. Min önskan är att polletten ska trilla ner och att många Aha ska ljuda. 

gma-2015

Gunnar Martin Aronsson

Först ut i den här serien är Gunnar Martin Aronsson, LoA-Kursledare, Andligt Baserad Coach och samtalsterapeut som skriver om Attraktionslagen och begreppet framgång. Gunnar var den första i Sverige som startade kurser baserade på boken The Secret så jag ser honom som en stor kunskapskälla när det gäller Attraktionslagen.

(mer…)


Vad alla vill men som få upplever att de lyckas med. 2 comments

Vi drömmer alla om olika saker; pengar, resor, kärlek, hälsa, ekonomisk trygghet etc. Det som vi har gemensamt med våra drömmar är anledningen till att vi har dem. Grundorsaken till att vi har de här drömmarna är gemensam för de flesta.

Häng med så ska jag berätta mer.

(mer…)


Varför fungerar inte negativa tankar? 2 comments

Varför är det så  bra att tänka negativa tankar? Varför fungerar inte negativa tankar? Det måste ju finnas något som är bra med negativa tankar för annars skulle ju inte så många ägna sig åt det, eller hur? Jag får väldigt ofta invändningar när jag skriver om positivt tänkande och en av de vanligaste invändningarna låter så här: ……

Häng med så ska jag berätta mer!

(mer…)


Passion för livet! Från negativ till positiv!

Varje dag händer det saker att vara tacksam över, små som stora. Den här veckan handlar mycket om mina kommande barnbarn. Min stora dotter väntar tvillingar och i måndags hade jag äran att få följa med till barnmorskan och lyssna på pojkarnas hjärtljud. Wow! Och idag fick jag se en film där man ser hur pojkarna sparkar ordentligt i magen. Och i morgon är det dags för tillväxtultraljud och då kommer jag få se bilder på de små liven. Glad och tacksam!

(mer…)


Djävulen på föreläsning!

Idag ska jag föreläsa för en arbetsgrupp på 105 personer vilket ska bli riktigt roligt. Ämnet för dagen är arbetsglädje och att skapa Vi-känsla. De anlitade mig för de ville ha en lite annorlunda föreläsning och de ville absolut inte ha någon kostymnisse med PowerPoint. Så de blev glada när de blev tipsade om mig som inspirerande föreläsare och jag kommer istället för kostym och Powerpoint ha röda skor och så tar jag med mig djävulen. Djävulen är en minihögtalare som jag kopplar till mobilen så jag kan göra entré till musik. Intromusiken blir I´m sexy and I know av Lmfao som ni kan lyssna till här: https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE Det kommer Rocka!!!

Djävul.


Blondinbella och surtanten! 4 comments

Det här inlägget handlar inte om Häxan surtant, även om det är ett av mina favoritbarnprogram. Nej, det här inlägget handlar om ett av mina favoritämnen vilket inte är Surtanter utan om hur man med sina tankar kan påverka sin situation vilket Blondinbella är ett utmärkt exempel på.

(mer…)